Fenelab
Bent u lid? Login

Fenelab introduceert LabRisk

Publicatiedatum: 20 jun, 2017
Fenelab introduceert LabRisk

Op 1 juni jongstleden introduceerde Fenelab LabRisk: hét enige branche-erkende RI&E instrument voor de laboratorium- en kalibratiesector. LabRisk is ontwikkeld in nauwe samenwerking met KMO Solutions.

LabRisk bevat een complete set vragen op alle voor de sector relevante Arbothema’s. Deze vragenset is door diverse deskundigen beoordeeld en voorzien van toelichtingen, relevante helpteksten en standaardmaatregelen. LabRisk maakt gebruik van de RI&E-applicatie van KMO Solutions, Regis’t®. Regis’t® is één van de meest gebruikte internetapplicaties voor het uitvoeren van de RI&E.
Met de introductie van LabRisk verhoogt Fenelab de veiligheid voor de medewerkers in de bedrijfstak.

Dhr. drs. Remco Visser, voorzitter Commissie Arbocatalogus: “Met de applicatie van KMO kunnen laboratoria structureel voor hun gehele organisatie alle knelpunten met betrekking tot veilig werken geautomatiseerd in kaart brengen. Daarnaast biedt het systeem de mogelijkheid om veilig werken daadwerkelijk te borgen in de organisatie. LabRisk draagt bij aan continue aandacht en verbetering op het gebied van veilig en gezond werken.”

Dhr. drs. Nic Louis, commercieel directeur bij KMO Solutions: “Veilig kunnen werken is essentieel in de laboratoria. Onze applicatie  ondersteunt werkgevers en werknemers bij het dagelijks verbeteren van het arbobeleid.”

Leest u verder hier het complete persbericht over LabRisk.

« overzicht