Fenelab
Bent u lid? Login

In de schijnwerpers: Kiwa Inspection & Testing

Publicatiedatum: 21 jun, 2017
In de schijnwerpers: Kiwa Inspection & Testing

Sinds 7 maart handelt internationaal milieu- en asbestlaboratorium Fibrecount onder de naam Kiwa Inspection & Testing. In het derde kwartaal van 2017 zal Bioconsult Inspection & Testing hetzelfde gaan doen.

De naamswijziging is de eerste stap naar het samenvoegen van beide laboratoria. Dit zal begin 2018 plaatsvinden.

Kiwa Inspection & Testing blijft zich richten op de specialisaties analyse, inspectie en eindmetingen van asbest en andere gevaarlijke stoffen, maar breidt haar expertise met het samenvoegen van Bioconsult Inspection & Testing uit met analyses op legionella en andere parameters in water, alsmede lucht- en hygiƫneonderzoek met betrekking tot het binnenmilieu.

Kiwa Inspection & Testing blijft werken onder dezelfde kwaliteitsstandaard. De laboratoria sluiten aan op het kwaliteitsmerk en de kwaliteitsdienstverlening van Kiwa. Kiwa is een internationale e-TIC organisatie, actief in de werkvelden Testen, Inspectie en Certificatie, gecombineerd met training en e-services. Kiwa Inspection & Testing is geaccrediteerd volgens de laatste kwaliteitsnormen op het gebied van asbest, legionella en microbiologisch luchtonderzoek.

« overzicht