Fenelab
Bent u lid? Login

LabDag 2019

Publicatiedatum: 28 mrt, 2019
LabDag 2019

Op 4 juni vindt de jaarlijkse Labdag plaats. Locatie is dit keer WLN – het Waterlaboratorium voor waterkwaliteit onderzoek en behandeling – in Glimmen in de mooie provincie Groningen. Zie voor een impressie van het bedrijf: https://wln.nl/

Het programma staat nog niet helemaal vast maar we lichten alvast een tip van de sluier op. Het definitieve programma maken we later bekend via www.fenelab.nl en in berichtgeving aan de leden. Naar verwachting starten we om 11.00 uur met de Algemene Ledenvergadering. Het bestuur wil hier dan graag met u van gedachten wisselen over Fenelab 2.0. Ook zal de nieuwe donateursregeling worden besproken en komen de bekende agendapunten langs zoals het vaststellen van de jaarrekening 2018.

Na een lunch krijgt WLN podium om het bedrijf te presenteren. De vorm waarin is nog onderwerp van gedachtevorming. Verder hebben we een Europese vertegenwoordiger uitgenodigd die ons gaat meenemen in de internationale wereld van de laboratoria en inspectie-instellingen.

Kortom, we schotelen u een leuk en afwisselend programma voor. Dus kom vooral!

« overzicht