Fenelab
Bent u lid? Login

Uit het bestuur

Publicatiedatum: 28 mrt, 2019
Uit het bestuur

Zoals u elders kunt lezen in deze Nieuwsbrief is het secretariaat van onze mooie vereniging verhuisd van Den Haag naar Meteren. Dat is een hele stap geweest zult u begrijpen. Jarenlang zijn we uitstekend bediend door Mariandl, Margaret, Cyrille, Pieter, Eugéne en dan zijn we vast niet volledig. We zullen zeker op gepaste wijze afscheid van hen nemen want dat verdienen ze dubbel en dwars!

Het bestuur heeft lang nagedacht om deze stap te zetten en heeft een keuze gemaakt voor MiSa advies als haar nieuwe secretariaatsvoerder. De winkel van Fenelab staat open en blijft open terwijl de verbouwing gaande is: we willen naar een Fenelab 2.0 toewerken. Eerst zullen we accenten verschuiven en wellicht meer aanpassen. Maar niet alles hoeft te veranderen, enfin, u gaat het merken allemaal.

Binnenkort komt het bestuur samen om in een zogenaamde heisessie nog eens goed met elkaar door te praten wat we van elkaar verwachten, de verhouding bestuur – secretariaat en de toekomst van Fenelab. Hoe willen we Fenelab 2.0 vorm gaan geven in het huidige tijdsgewricht waarin alles gedigitaliseerd is, onder invloed staat van social media en wat we nu ervaren, een uur later alweer heel anders kan zijn?

Wat betekent dit voor onze sector? Hoe bewegen we mee vandaag de dag en maken we eens en voor altijd aan de maatschappij duidelijk dat iedereen zonder uitzondering niet zonder private kwaliteitsborging kan?

Dat zijn belangrijke vragen voor ons, maar vooral ook voor onze leden en stakeholders.

We zouden het bijna vergeten maar dit voorjaar bestaat Fenelab 20 jaar!
Tijdens de eerstvolgende Labdag op 4 juni a.s. zullen met u hierop het glas heffen.

Een mooi voorjaar en tot gauw!

« overzicht