Fenelab
Bent u lid? Login

LabQuality FHI bij VSL op 31 oktober

Publicatiedatum: 09 sep, 2019
LabQuality FHI bij VSL op 31 oktober

Op donderdag 31 oktober 2019 organiseert FHI-branche Laboratorium Technologie deze nieuwe workshop bij
VSL en NMi in The Metrology Tower in Delft.

“Vertrouwen in meetresultaten”

In het lab is men dagelijks bezig met meten en analyseren. De resultaten hiervan vormen de basis voor het nemen van beslissingen. Maar hoe zorg je voor betrouwbare analyseresultaten? Hoe kan je ervoor zorgen dat de meetdata aan de juiste kwaliteitseisen voldoet? Welke rollen spelen kalibratie, validatie en certificeringen hierbij? De workshop LabQuality geeft inzicht in deze aspecten én biedt een kijkje in de keuken met een bezoek aan de labs van VSL en NMi.

De workshop is gericht op kwaliteitsmanagers, Q/A managers, labmanagers, (hoofd)analisten, KAM managers, R&D managers uit de (petro)chemische industrie, voeding & agro, test en contract labs, milieulabs en universiteiten en instituten.

 

« overzicht