Fenelab
Bent u lid? Login

FHI: Workshop Laboratorium Technologie voor Dummies

Publicatiedatum: 27 sep, 2019
FHI: Workshop Laboratorium Technologie voor Dummies

Op dinsdag 5 november 2019 wordt deze workshop georganiseerd bij HAN Hogeschool in Nijmegen.

De insteek van deze workshop is praktisch en bedoeld om kennis te maken met verschillende technieken die in laboratoria worden gebruikt. Na een korte introductie gaan deelnemers zelf aan de slag in een echt laboratorium van HAN Hogeschool. Door deze workshop leert men diverse termen, technieken en apparaten van laboratoriumtechnologie enigszins te begrijpen, zodat deelnemers in de toekomst in staat zijn een meer actieve rol te spelen bij gesprekken binnen en buiten de organisatie.

Voor wie?

Iedereen die zakelijk te maken heeft met verkoop en levering aan laboratoria, maar zelf niet is opgeleid in deze discipline. Te denken valt aan medewerkers binnendienst, administratie, secretarieel, receptie, magazijn, staffunctionarissen, boekhouding, HRM en communicatie.

Meld u hier aan.

Meer informatie

FHI

mw Debets

Tel: (033) 465 75 07

 

« overzicht