Fenelab
Bent u lid? Login

Onze eerste officiële donateur stelt zich graag aan u voor

Publicatiedatum: 15 okt, 2019
Onze eerste officiële donateur stelt zich graag aan u voor
Poly Temp Scientific, leverancier van hoogwaardige laboratorium apparatuur

Ons leveringsprogramma in Nederland bestaat onder andere uit hoogwaardige koelkasten en vriezers, CO2 incubatoren en veiligheidskabinetten. De levering, installatie en het onderhoud voeren wij uit in eigen beheer.

De apparatuur die wij leveren is voor ons meer dan een gebruiksvoorwerp op het lab. In de vijfendertig jaar dat we met diverse laboratoria werken, is ons besef gegroeid dat wij vanuit onze rol een belangrijke schakel zijn in onderzoek, diagnostiek en kwaliteitswaarborging. Deze schakel maken we daarom ijzersterk. De korte lijnen binnen ons bedrijf en de betrokkenheid van onze medewerkers maken ons een slagvaardig familiebedrijf. Klanten vinden bij ons nog de flexibiliteit die in grotere organisaties vaak ontbreekt door bureaucratie.

De vraag vanuit deze sector naar hoogwaardige kwaliteit en betrouwbaarheid sluit aan bij ons aanbod van Thermo Scientific apparatuur en maakt dat wij een passend aanbod kunnen doen. Uiteraard betekent ons donateurschap het leveren van een financiële bijdrage in ruil voor onze bekendheid maar daarnaast dragen we met onze kennis en ervaring ook graag bij aan inhoudelijke discussies en de ontwikkeling van Fenelab als branchevereniging. Aan onze aanwezigheid bij zowel de algemene ledenvergadering als de Inspiratiedag in Ede houden wij een positief gevoel over. We zien dat Fenelab een levendige vereniging is met een goede sfeer waar we ons als bedrijf graag bij aansluiten. Het netwerk is voor ons zeer waardevol en ik kan andere aanvullende leveranciers dan ook zeker aanraden om eens te informeren naar de mogelijkheden van het donateurschap.

Graag tot ziens op de volgende bijeenkomst!

Team Poly Temp Scientific
www.polytemp.nl

« overzicht