Fenelab
Bent u lid? Login

Leden van Fenelab krijgen korting op mantel cybercrimeverzekering

Publicatiedatum: 12 mrt, 2020
Leden van Fenelab krijgen korting op mantel cybercrimeverzekering

Cybercrime is aan de orde van de dag en neemt ernstige vormen aan. Het lijkt erop dat niemand gespaard wordt door de digitale criminelen. Fenelab heeft haar partner HBR Branche Verzekeringen B.V. gevraagd om een mantel te bouwen tegen cyber- en datacriminaliteit. HBR heeft uitgebreid onderzoek gedaan en dit heeft geresulteerd in een nieuwe mantel cybercrimeverzekering. Naast diverse voordelen en uitstekende voorwaarden krijgen alle leden van Fenelab ook mantelkorting.  


Wat biedt deze cybercrimeverzekering?

De verzekeraar is Hiscox, één van de eerste verzekeraars die dit product op de markt heeft gebracht en tevens marktleider. Hiscox verzekert uw bedrijf tegen de gevolgen van hacking, systeeminbraak, verloren data, gegevensdiefstal en cyberaanvallen.

Hiscox biedt onvoorwaardelijke assistentie van ervaren security-professionals, met wereldwijd bereik en met uitgebreide juridische expertise. Heeft u een inbreuk? Ervaren professionals helpen u om databases en websites te repareren, belanghebbenden te informeren en juridische kosten te beperken.

Al uw systemen verzekerd

 • Kosten van forensisch onderzoek
 • Kosten van communicatie met providers, klanten, toezichthouders, justitie, creditmaatschappijen en andere belanghebbenden
 • Kosten voor extra klantenondersteuning, bijvoorbeeld via een call center
 • Kosten van crisismanagement, reputatieherstel en PR-campagnes

 

Privacy en identiteit gewaarborgd

 • Kosten van onderzoek door bijvoorbeeld justitie of creditcardmaatschappijen
 • Claims van individuele personen
 • Boetes opgelegd door toezichthouders, of andere verplichte vergoedingen

 

Digitale aansprakelijkheid geregeld
Als uw website of e-mail onbedoeld het auteursrecht schendt, laster verspreidt of een virus bevat, dekt de verzekering de hieruit voortvloeiende kosten af.

 

Verzekerd tegen de gevolgen van hacking

 • Reparatie, vervanging of herstel van websites, programma’s of data
 • Kosten van gestolen software of data
 • Kosten van onderzoek en advies in systeembeveiliging
 • Kosten van forensisch onderzoek naar de identiteit van een hacker
 • Kosten van PR-advies voor reputatiebescherming

 

Schadeloos na afpersing
De schade veroorzaakt door hackers die uw website of data gijzelen, is verzekerd. U krijgt bijstand van security-experts en eventueel betaald losgeld wordt vergoed.

 

Geen inkomstenverlies door cyberaanvallen
Als een DDoS-actie of andere aanval op uw computersystemen leidt tot inkomstenverlies, bijvoorbeeld door uitval van een webwinkel, is dit verlies gedekt.

 

Gratis juridisch advies en securityscan

De CyberClear by Hiscox-verzekering is inclusief eenmalig gratis juridisch advies en een gratis securityscan op cyberrisico’s. De scan geeft inzicht in de huidige effectiviteit van uw beveiligingsmaatregelen. De scan helpt u ook om uw cyberveiligheid te vergroten en de kans op schade sterk te verminderen indien hier nog ruimte voor is.

Als klant van Hiscox kunt u daarnaast tot twee maanden na de ingangsdatum van uw CyberClear-verzekering de mogelijkheid om de Disaster Recovery Maturity scan van KPN Business Continuity laten uitvoeren. Deze scan geeft inzicht in hoeverre u bent voorbereid op calamiteiten.

 

Meer informatie?
Wilt u meer informatie nodig of een wilt u een offerte? Neem contact op met HBR Branche Verzekeringen B.V. en vraag naar Ruud Rooker 023-5221029

« overzicht