Fenelab
Bent u lid? Login

Komende examens

De examenstructuur is opgericht voor het examineren van Eindbeoordelaars Asbestlaboratoria van leden van Fenelab. Voor het examen Eindbeoordelaar Asbestlaboratoria module I kan iedereen zich aanmelden volgens de voorwaarden die staan in het document Handboek examinering EA http://www.fenelab.nl/examens/handboek/. Voor het examen Eindbeoordelaar Asbestlaboratoria Module II dient eerst module I met een voldoende te zijn afgesloten.

Aanmelden voor het examen kan met behulp van de onderstaande digitale aanmeldingsformulieren. Na het verzenden van de digitale aanmelding ontvangt u een ontvangstbevestiging per e-mail en een inschrijvingsbevestiging per post.

De examendata voor de verschillende examens staan hieronder weergegeven. De examendata zijn onder voorbehoud van voldoende aanmeldingen.
Klik op het desbetreffende examenmoment en module voor het digitale aanmeldingsformulier. Examens worden, tenzij anders vermeld, afgenomen op het kantoor van het secretariaat aan de Rijksstraatweg 69 te Meteren. U dient uw aanmeldingen uiterlijk 1 week voor aanvang ingediend te hebben.

Indien u een In Company examen wilt in plannen dan kan dat op aanvraag bij het secretariaat. Stuur uw verzoek per mail naar examens@fenelab.nl.

Geen examens gevonden