Fenelab
Bent u lid? Login

Eurofins ACMAA Group BV

Hoofdvestiging:

ACMAA Group BV

't Haarboer 6
7561 BL
Deurningen, Overijssel

Tel:074 2455040
Fax:074 2508245
www:acmaa.nl

RvA accreditaties: L376, I176

ACMAA beschikt over een goed ingericht kwaliteitslaboratorium voor het uitvoeren van analyses van asbest in bodem, waterbodem, puin, luchtfilters, materialen, bouw- en sloopafval. Daarnaast heeft ACMAA erkenning voor asbest in grond en waterbodem (conform AS3000) en voor asbest in grond en bouwstoffen (AP04-verrichtingen). Op het asbestlab vindt m.b.v. microscopie de analyse van asbest in diverse matrices plaats. Met behulp van SEM kunnen de kleinste deeltjes worden gedetecteerd en geanalyseerd op wel of geen asbest.
Daarnaast beschikt ACMAA over een team van bekwame buitendienstmedewerkers voor het uitvoeren van asbestinventarisaties en inspecties na sanering. ACMAA is hiervoor gecertificeerd en geaccrediteerd en voldoet daarmee aan alle kwaliteitsnormen.
De ervaren buitendienstmedewerkers opereren in heel Nederland.
Naast het leveren van betrouwbare resultaten, doet ACMAA haar uiterste best om de opdrachtgevers optimaal te ondersteunen. Bijvoorbeeld door te adviseren op locatie (in geval van brand), begeleiding van sanering en projectbegeleiding. Dat is immers waar ACMAA voor staat: "Méér dan analyseren"