Fenelab
Bent u lid? Login

RPS Analyse B.V.

Hoofdvestiging:

BREDA

Minervum 7002
4817 ZL
BREDA, Noord-Brabant

Tel:0880235700
Fax:0880235701
www:rpsgroep.nl

RvA accreditaties: I143, L192

Overige vestigingen:

RPS bv

Electronicaweg 2
2628 XG
DELFT , Zuid-Holland

RPS Group PLC
RPS is een Engels, beursgenoteerd adviesbureau met meer dan 5.500 medewerkers. RPS heeft in totaal 85 vestigingen in Nederland, Engeland, Ierland, Rusland, Verenigde Staten, Canada, Australië en Zuidoost-Azië (rpsgroup.com).

RPS Nederland
RPS Nederland is een onafhankelijk ingenieurs- en adviesbureau met 375 medewerkers. We zijn actief vanuit vestigingen in Delft, Hoogeveen, Leerdam, Rotterdam en Ulvenhout.

Het is onze ambitie om te groeien in kwaliteit, deskundigheid en diversiteit. Dankzij de kennis en kunde binnen onze verschillende bedrijfsonderdelen zijn we in staat om u in alle fasen van een project te adviseren en ondersteunen. Hierbij stellen we u en uw eindresultaat centraal.

Zorgvuldige projectcommunicatie, flexibiliteit en oplevering binnen vastgestelde budgetkaders en planning zijn voor ons vanzelfsprekend. Hierdoor bouwen we als partner aan hechte en langdurige relaties met onze opdrachtgevers. We voeren projecten uit voor nationale en internationale opdrachtgevers uit het bedrijfsleven en voor de overheid,waaronder de Europese Commissie.