Fenelab
Bent u lid? Login

Laatste nieuws rss feed

Hier vindt u de laatste nieuwsberichten van fenelab.nl!

Interpretatiedocument NEN2990 13 Sep, 2018

Sinds 2014 publiceert Fenelab (lees de leden van de Fenelab TC Asbest) het Interpretatiedocument NEN2990 voor Eindcontrole na Asbestverwijdering. Met dit document beogen de leden van Fenelab eenzelfde werkwijze aan te houden van onderd... bekijken »

Nieuwe leden stellen zich voor 13 Sep, 2018

Na instemming tijdens de Algemene Ledenvergadering in juni 2018 zijn twee organisaties toegetreden als lid van Fenelab. Zij stellen zich kort aan u voor. Agilent Technologies zal bij de Fenelab leden geen onbekende zijn als leve... bekijken »

Uit het bestuur 13 Sep, 2018

Meldingsplicht laboratoria diervoerderonderzoek vereenvoudigd De meldingsplicht voor diervoederlaboratoria als ze onregelmatigheden in diervoerders constateren is sterk vereenvoudigd. Dat is het resultaat van een gesprek tussen twee... bekijken »

Gevolgen van de droogte 13 Sep, 2018

De aanhoudende droogte van de afgelopen maanden heeft een grote impact op de waterkwaliteit in ons land. Ondanks de recente regenval hebben we nog steeds met een neerslagtekort te maken, blijkt uit de Droogtemonitor van Rijkswaterstaat... bekijken »

Nieuwe bestuursleden stellen zich voor 13 Sep, 2018

Op 14 juni zijn tijdens de ALV twee nieuwe leden toegetreden tot het bestuur van Fenelab: Janneke Ottens en Ron Pluut Reden genoeg nader kennis met hen te maken. Janneke Ottens Met de toetreding van Janneke Ottens, dire... bekijken »

Maakt u wel gebruik van de faciliteiten van de Fenelab website? 12 Sep, 2018

Wist u dat? U als lid van Fenelab informatie op de website kunt plaatsen? zoals: vacatures persberichten vraag & aanbod bekijken »