Fenelab
Bent u lid? Login

Laatste nieuws rss feed

Hier vindt u de laatste nieuwsberichten van fenelab.nl!

RvA Nieuwsbrief november 2018 07 Dec, 2018

Nieuws van de RvA bekijken »

Asbestlaboratoria van Fenelab plaatsen kanttekeningen bij herziene NEN2990 07 Dec, 2018

De NEN2990 voor de eindbeoordeling na asbestsaneringsprojecten, bevindt zich in de afrondende fase en daar is Fenelab blij mee. Echter, de leden van Fenelab die zijn aangesloten bij de TC Asbest (de asbestlaboratoria) zijn teleurgestel... bekijken »

NEN zoekt belanghebbenden om mee te praten over nieuwe norm monsterneming 29 Nov, 2018

NEN zoekt belanghebbenden om mee te praten over de ontwikkeling van de nieuwe norm over de bijdrage van monsterneming aan meetonzekerheid. Voor 1 september 2020 moeten ook geaccrediteerde laboratoria aan deze nieuwe norm voldoen. In... bekijken »

Luc Scholtis nieuw bestuurslid Fenelab 29 Nov, 2018

Directeur Luc Scholtis van LabWing in Breda is tijdens de algemene ledenvergadering op 20 november benoemd als Fenelab-bestuurder en voorzitter van de nieuwe commissie IT en Data. “Samen met de leden wil ik bijdragen aan de harmonise... bekijken »

Kilogram krijgt nieuwe definitie 29 Nov, 2018

Het voorstel om de kilo te herdefiniëren is vrijdagmiddag 16 november unaniem aangenomen door de deelnemers aan het 26e Vergadering van de General Conference on Weights and Measures (CGPM). De kilogram was de laatste meeteenheid van h... bekijken »

Nieuwsbronnen 28 Nov, 2018

Voor de laboratoriumwereld zijn verschillende bronnen beschikbaar om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws. Normaliter geven we via de externe links (rechtsonder in de nieuwsbrief) een selectie van de bronnen weer. Dit keer ee... bekijken »