Fenelab
Bent u lid? Login

Laatste nieuws rss feed

Hier vindt u de laatste nieuwsberichten van fenelab.nl!

Consortium in oprichting voor validatietraject Veilige Werkwijze gevaarlijke stoffen in laboratoria 22 Mar, 2018

SHE-manager Wim Grisnich van DSM Resins & Functional Materials in Zwolle ontwikkelde een pragmatische aanpak om de risico’s van het werken met gevaarlijke stoffen in laboratoria te beoordelen. Een consortium van belanghebbenden g... bekijken »

KNMP verzorgt workshop voor apothekers in opleiding 21 Mar, 2018

Productspecialist en apotheker Madeleine Sirks van de Koninklijke Nederlandse Maatschappij ter bevordering der Pharmacie (KNMP) verzorgde op 3 februari in Utrecht tijdens de beroependag van de Koninklijke Nederlandse Pharmaceutische Ve... bekijken »

LabRisk: hét enige branche-erkende RI&E instrument voor de laboratorium- en kalibratiesector 21 Mar, 2018

Medio 2017 heeft Fenelab LabRisk geïntroduceerd: hét enige branche-erkende RI&E instrument voor de laboratorium- en kalibratiesector. De Commissie Arbocatalogus van Fenelab heeft in nauwe samenwerking met KMO Solutions BV ... bekijken »

Nieuws van/over Fenelab-leden 21 Mar, 2018

Fenelab verwelkomt de volgende nieuwe leden:   Groen Agro Control in Delft Quality Services in Bennekom Sebert Trillingstechniek in Bergschenhoek Defensie Pijpleidingen Organisatie (DPO) in Poortugaal   Overi... bekijken »

Fenelab – ook een platform voor de medische laboratoria?! 21 Mar, 2018

Sinds eind jaren tachtig is CCKL als stichting voor de bevordering van de kwaliteit van het laboratoriumonderzoek en voor de accreditatie van laboratoria in de gezondheidszorg actief. Vanaf 1995 werden de eerste medische laboratoria... bekijken »

Bob Van Doorsselaere over de herziene versie ISO/IEC 17025 21 Mar, 2018

De Raad voor Accreditatie heeft begin februari 2018 een toelichtend document gepubliceerd over de herziene versie van de NEN-EN-ISO/IEC 17025. De norm beschrijft de voorwaarden waaraan laboratoria moeten voldoen om consistente en betro... bekijken »